Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 130 g de mascarpone
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait de coco
- 65 g de sucre glace maison
-
1
sachet de sucre vanillé
of 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 70 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 1 c. à café de jus de citron
- 3 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Glace banoffee
10 min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12 Std. 15 Min
Petites mousses Passion
3h 20min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Entremets mangue-coco
2h 25min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Crème brûlée à la Passion
3h 45 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Cheesecakes en verrine
3h 5 min