Compatibele versies
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés de galettes de sarrasin
1 Std. 50 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2h 30min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Muffins pomme-camembert
55min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1 Std. 15 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Cake pesto-mozzarella
45min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cookies moelleux au chèvre
40min