Compatibele versies
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Muffins pomme-camembert
55 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Cookies sans gluten, chèvre, thym et noix
30 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Cookies moelleux au chèvre
40min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min