Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au safran
- 20 g de miel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 dose de pistils de safran
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de lait entier
- 5 jaunes d'œufs
- 1 pêche
- 200 g de fraises fraîches
- 100 g de framboises fraîches
- 2 c. à soupe de jus d'orange
- 2 c. à soupe de liqueur de fraises (optioneel)
Le crumble
- 50 g de cassonade
- 30 g d'amandes en poudre
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Fruité acidulé
50min
Paris-Deauville
12h
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 Min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Douillon aux poires
1h 15min
Petite crème express aux fruits rouges
15min