Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 763 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1h 15min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13h 40min
Pudding de boudin noir, trilogie de mangue
13h 30min
Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin
3 Std. 30 Min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1sa
Salade de rouget
1sa 30 dk
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1sa
Soupe de panais et cresson
40min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Bar farci à l'oseille
1sa 10 dk
Velouté de cresson à l'orange
35min