Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 763 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Garbure
1 Std. 10 Min
Velouté du potager
15 Min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Bouillon de crevettes aux algues
45 Min
Pressé de raie
14ωρ.
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Soupe de pâtes, roulé de porc et ses légumes, dessert vapeur à la framboise et muffins aux fruits rouges
2 godz. 15 min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Velouté au riesling
25min