Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 2 artichauts tournés, les fonds uniquement, coupés en lanières (5 mm) (voir "Conseil(s)"
- 300 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes, en gelée
- 3 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 maquereaux frais, vidés, levés en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2487 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 godz.
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Vichyssoise au haddock
45 min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Moules aux cocos de Paimpol
2 godz. 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Choucroute de la mer
40min