Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture figue-romarin
50min
Marmelade de clémentines
40min
Massepain d'Issoudun
1h
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45min
Confiture poire-anis
1h 30min
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Poires au vin rouge
3h 20 min
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15min