Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Marmelade de clémentines
40min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Hareng mariné et radis roses
1 godz. 15 min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min
Salade de calamar au fenouil
1h 30min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 godz. 5 min