Gravlax de cabillaud au piment fumé

Gravlax de cabillaud au piment fumé

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 citron jaune (zeste et jus)
  • 1 c. à café de piment chipotle fumé
  • 2 pincées de vanille en poudre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 300 g de sucre en poudre
  • 600 g de gros sel
  • 60 g de whisky
  • 1 dos de cabillaud sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1255.7 mg
Eiwitten 21.2 g
Calorieën 489 kJ / 104.2 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...