Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Beurre au gingembre et citron vert
10 min
Poulet gingembre-citron
1 godz. 5 min
Sabayon au citron
15min
Rouleaux de crabe et coriandre
1h
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Sabayon anisé
15min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1 godz. 5 min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Dim sum "Shao mai"
1h 45min