Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60 godz. 30 min
Boulettes de lieu en bouillon thaï
50min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1u.
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Farci charentais
2h
Palourdes et amandes farcies
40min