Compatibele versies
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 5 oranges
- 1 pamplemousse
- 8 g d'agar-agar en poudre
-
30
g de sucre roux
of 30 g de sucre de dattes - 200 g d'ananas frais, coupé en fines tranches de 2-3 mm
La sauce
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de pétales de rose séchées comestibles
- 200 g de crème épaisse, 10% m.g.
- 3 c. à soupe de marsala liquoreux
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657.5 kJ / 157.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13h 40min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Tarte fine aux rougets
55 min
Petits flans de poisson
1h 5min
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
55 min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min