Focaccia aux fanes de navet

Focaccia aux fanes de navet

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
3 portions

Ingrediënten

La pâte
  • 220 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 400 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g de saindoux
La garniture
  • 500 g d'eau
  • 500 g de fanes de navet
  • ½ gousse d'ail (optioneel)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 12 filets d'anchois à l'huile
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 20 - 30 g de pignons de pin
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 3184 kJ / 761 kcal
Vetten 27.9 g
Vezels 10.5 g
Koolhydraten 107.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...