Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (optioneel)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'endives
1小时 20 分钟
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Fenouil à l'orientale
15min
Polenta aux olives
45 Min
Tatin aux navets
1h 10min
Carottes à l'orange et au cumin
40 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Gnocchi aux orties
1h 15min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1小时 20 分钟
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2 godz. 30 min