Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (optioneel)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Tajine de légumes racines au carvi
1 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Pain au levain biologique
5h 5min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Gratin de blettes
1 Std.
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Gnocchi aux orties
1h 15 min
Dinde aux blettes et champignons
40 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min