Compatibele versies
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de dattes dénoyautées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 100 g de gingembre confit
- 15 g de graines de tournesol
- 125 g de yaourt nature
- 100 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de miel liquide
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 818.7 kJ / 195.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 godz.
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pains de seigle à la banane
1h 45min
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1 godz.
Pains de seigle plat
1h 30min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Banana bread aux dattes
1sa 10 dk
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Carrot-cake
1 godz.