Compatibele versies
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de dattes dénoyautées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 100 g de gingembre confit
- 15 g de graines de tournesol
- 125 g de yaourt nature
- 100 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de miel liquide
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 818.7 kJ / 195.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15min
Banana bread (sans gluten)
1h
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min.
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Muffins aux canneberges
30min
Pains de seigle à la banane
1h 45min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15 min.
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30min
Cake poire-sarrasin
1h 15min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min