Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse

Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse

4.4 15 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

La crème d'épinard
  • 250 g d'eau
  • 150 g de pousses d'épinards frais
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
Les gâteaux de saumon fumé
  • 10 g de beurre demi-sel pour les moules
  • 200 g de saumon fumé
  • 2 œufs
  • 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 400 g d'eau
La cuisson des œufs
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 4 œufs
Le dressage
  • 20 g de caviar
  • quelques pousses d'oxalis
  • quelques pousses de pourpier

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25.2 g
Calorieën 1872.8 kJ / 451.8 kcal
Vetten 37.8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...