Compatibele versies
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g., dont 150 g très froide
- 3 gousses d'ail
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 gousses d'ail (20 g env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 36 escargots, en conserve
- 3 galettes de sarrasin
- 2 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381.2 kJ / 332.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Foie gras de canard
72 Std.
Flans de potiron et magret fumé
1 godz. 15 min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
35min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min