Compatibele versies
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 150 g très froide)
- 3 gousses d'ail (20 g env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 brins de persil frais, équeutés (dont 2 brins ciselés)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 36 escargots, en conserve
- 3 galettes de sarrasin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381.2 kJ / 332.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Opéra de foie gras
24h
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min