Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Tartare de légumes
30 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Terrine en fraîcheur de crudités
4 godz. 10 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Îles flottantes, crème à la menthe
2h 10min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Verrines de betterave au crabe
15 min