Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
1h 20 min
Verrines estivales
12 godz.
Île flottante au foie gras
25 dk
Salade de pommes de terre aux coques
40 min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 dk
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Taboulé arc-en-ciel de chou-fleur
25 dk
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 dk