Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 Min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Choucroute de la mer
40 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15min