Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Bavarois d'asperge
15 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 godz. 30 min
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Eclairs à l'orange
4 Std. 25 Min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min
Tarte aux crudités
2 Std. 15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Champignons farcis aux pruneaux
30 Min