Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 736.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulpe sous-vide
8h
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1h 45min
Bars en croûte feuilletée
3 Std.
Bûche de la mer
13 godz.
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1h 45min
Daurade à l'ail
40min
Tempura de calamars
40min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Sauce américaine
55 min