Compatibele versies
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mille-feuille de tuiles aux noisettes
2h
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1h 30min
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6h 15min
Bounty
10min
Real thing
10min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20 min
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4 godz. 25 min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1h 20 min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4h 30min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min