Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 40min
4 portions

Ingrediënten

Le coulis de poivron
  • 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café de vinaigre de framboise
  • 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
  • 8 belles tomates cocktail, évidées
  • 25 g de lait
  • ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
  • 100 g de crème liquide entière
  • 30 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 pincée de piment d'Espelette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 275.3 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 881.3 kJ / 211.3 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...