Compatibele versies
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1 godz. 45 min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Mille-feuille de filo aux agrumes
2h
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Avocat farci au crabe
40 min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 godz.