Compatibele versies
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 godz.
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 Std. 45 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Courgette façon pizza
40min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min