Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gouda en cubes
- 35 g de beurre demi-sel, et une noisette pour les moules
- 250 g de roquette
- 125 g de farine
- 1 c. à café bombée de levure chimique
- 2 œufs
- 30 g d'huile de tournesol
- 100 g de lait
- ½ c. à soupe de sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 2 oignons frais, ciselés
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2756 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 Std.
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Crème d'aubergine à l'amande
20 Min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55min
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.