Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Cake pesto-mozzarella
45min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1h 30min
Tatin d'oignons au thym
2h
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20 min
Cookies moelleux au chèvre
40min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h