Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Pain de seigle scandinave
26h
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Tatin d’aubergine aux graines
3u.
Crumpets à ma façon
2 godz. 5 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1h 10 min