Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40min
Crumpets à ma façon
2h 5min
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30 Min
Soufflés poires roquefort
1h
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Conchiglie au potiron
40min
Tatin d'oignons au thym
2h
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45min