Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 450 g d'eau
- 400 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lanières
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de roquette fraîche
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 250 g de noix de cajou grillées, non salées
- 2 gousses d'ail
- 80 g de mie de pain
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal, émietté
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- 7 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 3 c. à soupe d'huile de colza
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1675 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 godz. 30 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Chaussons aux légumes
40 Min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Cheesecake salé au poivron
45 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 godz. 10 min
Tatin de poireau
55 min