Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les sardines en papillote
- 8 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées (70-80 g chacune) (voir "Variante(s)")
- huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 4 pincées de sel
La salade de haricots verts
- 2 œufs
- 500 g d'eau
-
500
g de haricots verts frais
of 500 g de haricots verts surgelés, coupés en tronçons - 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 80 g de ciboule ou d'oignons nouveaux, coupés en julienne
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 15 g de vinaigre
- 2 - 3 pincées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Daurade à l'ail
40min
Salade de légumes à la vapeur
35min
Thon encebollado
1j 15 mnt
Flétan à la chinoise
30 mnt
Sardines grillées
15 Min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1j 45 mnt
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45 min
Merlu à la galicienne
45 min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50 mnt
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1j 15 mnt