Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2447 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 godz.
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Dip de lentilles corail
40 Min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 godz. 35 min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 Min
Pizza aux sardines
3 godz.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Salade de quinoa aux maquereaux et à l'orange
30 Min
Magrets à l'orange et riz basmati complet
1 godz. 20 min
Pizza romaine
1 godz. 40 min