Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2447 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Ma moussaka "désorientée"
1h 30min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Salade d'orange au thé et à la rose
5hod. 30min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40min
Tarte fine aux sardines
45min
Salade de calamar au fenouil
1h 30min
Pesto d'algues nori
20min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h