
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g d'eau
- ½ c. à café rase de sucre en poudre
-
10
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 200 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 65 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
- ½ c. à café rase de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'emmental coupé en morceaux
- 200 g de carottes coupées en tronçons
- ½ c. à café de gros sel
- 250 g de chou-fleur détaillé en bouquets
- 4 brins de persil plat frais équeutés
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 5 feuilles de basilic frais
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage de chèvre en bûche
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon nouveau coupé en fines rondelles et sa tige ciselée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 589 kcal / 2453 kJ
- Eiwitten
- 17 g
- Vetten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vezels
- 5 g