Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 35 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 300 g de haddock coupé en morceaux
  • 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre doux
  • 1 pincée de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 10 g de beurre doux
  • 350 g de pousses d'épinards frais
  • 150 g de roquette
  • 3 œufs
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portions

Eiwitten 22.2 g
Calorieën 1584 kJ / 378 kcal
Vetten 22.2 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 21.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...