Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1584 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Pizza épinard-feta
1h 10min
Chou farci au haddock
1h
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Quiche oignon-artichaut
1 Std. 35 Min
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Quiche au saumon et brocoli
1h