Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée dans la longueur en tranches de 0,5 cm
- 2 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 50 g de roquette
- 100 - 150 g de feta, détaillée en bâtons d'0,5 cm de large
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique noir
- 12 tomates cerise, coupées en deux
- 8 brins de ciboulette fraîche (optioneel)
- 8 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Tagliatelle de courgettes au pesto
20min
Mini-tourtes agneau aubergine
1h 30min
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2sa 10 dk
Focaccia au brocoli-rave
2sa 10 dk
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Légumes grillés en corolles
1 godz.
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Flans de petits pois
1 godz.