Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 500 g de tomates coupées en quatre
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 600 g d'eau
- du sel
- 400 g d'aubergine (1) en fines lamelles
- 30 g de pignons de pin grillés
- 60 g de parmesan en copeaux
- 8 tomates confites en morceaux
- 12 feuilles de basilic frais
- 50 g de roquette
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Lentilles en salade
1 Std.
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6h 15 min
Bowl de légumes tout vert
50 min
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 Min
Taboulé au fonio
50 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Focaccia aux céréales
2 Std.
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min