
Compatibele versies
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 100 g de jus de raisin
- 100 g d'eau
- 1 betterave crue, détaillée en tranches fines
- 300 g de blettes feuilles et côtes, coupées en morceaux
- 2 avocats détaillés en tranches fines
- 600 g de dos de cabillaud (4 morceaux)
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de girolles fraîches
- 230 g de beurre demi-sel en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 457 kcal / 1893 kJ
- Eiwitten
- 21.3 g
- Vetten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vezels
- 3.7 g