Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eglefin à la mexicaine
40min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Osso-buco de lotte
45 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 min.
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Saint-Jacques en nage épicée
25min