Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vert de cabillaud
50 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Bar façon thaïe
35 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25min
Cocotte thaïe
45 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min