Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45min
Bar en croûte de fruits secs
45min
Cocotte thaïe
45min
Turbot sauce salsa
40min
Bar au beurre de groseilles
55 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Flétan à la chinoise
30 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min