Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de filet de bar, sans la peau, coupé en gros morceaux
- 1 orange, zeste et jus
- 1 combava, le zeste râpé
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g d'échalotes
- 100 g de pomme granny-smith, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de riz
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 932 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min.
Tartare de dorade à la mangue
10 min.
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min.
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min.
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25 min.
Ceviche de dorade
10 min.
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5 min.
Salade de bœuf thaïe
30min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de saumon frais
15 min