Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 Min
Eglefin au curry
50min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30min
Daurade à l'ail
40min
Colin aux asperges et pâtes à lasagne
35min
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3 Std.
Pot-au-feu de la mer
1 godz. 5 min
Filets de rouget sauce safranée
45min