Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
- 250 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage frais, émietté
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins d'aneth frais
- 600 g d'eau
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1070 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10 min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1h 15min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min