Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
- 250 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage frais, émietté
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins d'aneth frais
- 600 g d'eau
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1070 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Bar au beurre de groseilles
55 min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Cabillaud au beurre d'agrume
55 min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min