Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
- 250 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage frais, émietté
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins d'aneth frais
- 600 g d'eau
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1070 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Filet mignon patate douce et mangue
50 Min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1h 10min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1 Std.
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1h 15min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min