Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignons nouveaux
- 700 g de tomates, coupées en 4
- 1 branche de thym frais
- 150 g de vin blanc sec
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- sel
- poivre moulu
- 600 g calamars, détaillés en anneaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Brandade de morue et persillade
50min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Risotto au calamar
1h 30min
Lotte à la provençale
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamar à la piperade
35min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min