Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignons nouveaux
- 700 g de tomates, coupées en 4
- 1 branche de thym frais
- 150 g de vin blanc sec
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- sel
- poivre moulu
- 600 g calamars, détaillés en anneaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Encornets à la provençale
55 Min
Moules à l'espagnole
50 min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Calamar à la piperade
35 min
Lotte à la provençale
50 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min