Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau, coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles, taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 23 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Osso-buco
1h 20min
Veau Marengo
55min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Blanquette de veau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Veau aux olives
1h
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min