Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes (6 médaillons)
- 6 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de panais, détaillé en dés
- 150 g de poireau, émincé
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1052.8 kJ / 252.5 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Marmites de la mer
45 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Lotte à la provençale
50 min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Gratin de poisson
45 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min