Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Sauce beurre blanc
20 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Sucré salé de porc aux figues
13 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Filet mignon au cidre
35 min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min