Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Sauce beurre blanc
20min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Curry d'agneau aux petits pois, mangue, banane et pistaches
1h 30min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Filet mignon au cidre
35 min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Risotto lotte et lard
50 Min