Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 52.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto lotte et lard
50 Min
Bricks de magret de canard aux abricots
55min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Turbot sauce champagne
30min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40min
Filet mignon au cidre
35min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min