Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, détaillée en cubes (2-3 cm)
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 2 pincées de piment doux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de bouillon de viande
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, détaillées en cubes (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Longe de porc à la riojana
50min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau Marengo
55min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Aillade de veau
1h 30min
Poulet au basilic
2h 30min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Sauté de veau aux olives
1h