Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fèves fraîches, ou surgelées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 830 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de riz basmati
- 6 pavés de saumon frais, sans la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 dk
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 dk
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 dk
Plie à la tomate
30 Min
Curry de poisson
45 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 dk
Boulettes de poisson aux champignons
40 dk
Espadon, écrasé de pommes de terre
45 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.