Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fèves fraîches, ou surgelées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 830 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de riz basmati
- 6 pavés de saumon frais, sans la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Risotto au saumon
45min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Curry de poisson
45min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min