Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan

Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan

2.5 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Le filet de veau aux champignons
  • 15 g de champignons déshydratés
  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 20 g de fécule de maïs
  • 80 g de vin blanc
  • 20 g de beurre doux
  • 1500 g de filet de veau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 tours de moulin à poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
  • 800 g d'eau
La polenta crémeuse
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de polenta
  • 80 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 69.8 g
Calorieën 2120 kJ / 505 kcal
Vetten 18 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 12.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...