Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le filet de veau aux champignons
- 15 g de champignons déshydratés
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de fond de veau
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de vin blanc
- 20 g de beurre doux
- 1500 g de filet de veau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tours de moulin à poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 800 g d'eau
La polenta crémeuse
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de polenta
- 80 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 69.8 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto
30 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min