
Compatibele versies
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le cabillaud fenouil-poivron
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de fenouil émincé finement
- 2 poivrons rouges émincés en fines lamelles
- 2 tomates jaunes coupées en deux
- 500 g de dos de cabillaud
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La soupe froide tomate-courgette
- 2 gousses d'ail
- 300 g de courgettes coupées en tronçons
- 600 g de tomates mûres coupées en deux
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kcal / 1075 kJ
- Eiwitten
- 27.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vezels
- 6 g