Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (optioneel)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 Min
Tajine de poissons au curry
55 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Lasagne aux fruits de mer
1 godz.
Blanquette de cabillaud
55 min
Pot-au-feu de la mer
1 godz. 5 min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1 godz. 15 min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Fondue de poireau orange et cumin
30 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 godz.
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min