Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les courgettes
- 3 belles courgettes, coupées en deux dans la longueur et épépinées
- 1 c. à café de sel
La farce marine
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de cabillaud, désarêté et sans peau, coupé en gros morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- 200 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (optioneel)
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aumônières de petits légumes
40min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Champignons farcis
45min
Tomates farcies au poisson
1 Std. 10 Min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1h
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Gratin de poisson
45min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h