Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
of 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Porc aux abricots secs
55min
Sucré salé de porc aux figues
13h
Filet mignon aux nectarines
40 min
Poulet aux pêches jaunes
30 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 min
Canard aux amandes
40 min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 min
Filet mignon exotique
35 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10 min
Filet mignon aux pruneaux
1h