Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
of 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 dk
Filet mignon aux pruneaux
1sa
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Porc aux abricots secs
55 Min
Filet mignon patate douce et mangue
50 Min
Papillote de poisson au jambon cru, petits légumes et gâteau vapeur à la vanille
55 Min
Filet mignon aux nectarines
40 dk
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Filet mignon exotique
35 dk
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 dk
Papillote de truite aux pommes et curry
30 Min