Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 3 brins de persil frais, réserver les tiges pour le court-bouillon
- 1 gousse d'ail
- 120 g de mascarpone
- 20 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 400 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 200 g de riz basmati
- 1 poivron jaune, détaillé en lanières
- 1 poivron rouge, détaillé en lanières
- 1 poivron vert, détaillé en lanières
- 4 filets de cabillaud
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1970 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min.
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min.
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Choucroute de la mer
40min
Lasagne de la mer
1h
Blanquette de cabillaud
55min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min.