Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 514 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Poulet basquaise
50min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Ballotine de saumon
25 Min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Gratin de poisson
45 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min