Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux pommes et chèvre frais
1h
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Pizza aux poires et chèvre frais
1 godz. 50 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 min
Soufflés poires roquefort
1h
Roulés de dinde aux pruneaux
35 min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 min
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min