Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 120 g de courgette, émincée en rondelles (2 cm env.)
- 125 g de roquette, et 8 feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre (optioneel)
- 10 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de graines de fenouil
of ½ c. à café de fenouil - 100 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®,
- 60 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho concombre-feta
10min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho de betterave
10min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min