Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 100 g de ricotta
- 150 g de fromage de chèvre frais
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 8 feuilles de basilic frais, ciselées
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
50
g de roquette
of 50 g de mâche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 Min
Ballotine comme un macaron
25 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 godz.
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Tuiles aux crevettes
40min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min