Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange, râpé
- 300 g de viande de veau dénervée, en morceaux et hachée ou de viande de porc, en morceaux et hachée
- 1 œuf
- 400 g de chou frisé kale
- 20 g d'huile neutre
- 160 g blanc de poireau, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 50 g de céleri branche, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 100 g de navet, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 140 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe paysanne express
45min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe au chou
45min
Velouté du potager
15min
Soupe des hortillons
1h 15min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min