Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 8 feuilles de menthe
- 140 g de radis roses
- 60 g de pousses d'épinards
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g de fromage blanc nature 0% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake au concombre
4 godz. 30 min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Gratin de comté façon pudding
45min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Coulommiers comme un gâteau
12 godz.
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Salade d'été
10 Min