Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 35 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 2 brins de persil plat frais, ciselés
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 400 g de veau, coupé en dés
- 100 g de jambon fumé, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 200 g de petits pois surgelés
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1534 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 44.8 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Brochette tricolore de saumon
30 min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Paupiette de sole
50min
Paëlla valenciana
1h
Risotto de printemps
55min
Veau aux olives
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1h 30min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35min