Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'oignons nouveaux (dont 3 cm de vert environ)
- 20 g d'huile de sésame
- 450 g de carottes, coupées en gros morceaux
- 130 g d'eau
- 10 g de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari (forte)
- 600 g de blancs de poulet, coupés en morceaux (3 cm env.)
- 200 g de champignons shiitaké frais, coupés en quatre
-
100
g de germes de soja frais
of 100 g de germes de soya en conserve, égouttés - 10 g de gingembre frais, épluché et détaillé en lamelles
-
1
c. à café de pâte de curry rouge
of 1 - 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts - 150 g de vermicelles de riz
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettes yakisoba
35 dk
Soupe de poulet thaïe
50 Min
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 dk
Pad Thaï
50 Min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 Min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1 Std. 15 Min
Chop suey aux gambas
1sa
Salade de bœuf thaïe
30 Min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Sauté de porc aigre-doux
1sa
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1sa 30 dk