Eglefin au curry

Eglefin au curry

3.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 120 g d'échalotes
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g de poireaux nouveaux, coupés en petits tronçons
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 1 c. à café sel fin à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à café de curry en poudre
  • 600 g d'églefin détaillé en 6 filets
  • 900 g d'eau
  • 300 g de riz basmati préalablement rincé sous un filet d'eau froide
  • 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 5 brins d'aneth frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 1504 kJ / 356 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...