Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de poireaux nouveaux, coupés en petits tronçons
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de curry en poudre
- 600 g d'églefin, détaillé en 6 filets
- 900 g d'eau
- 300 g de riz basmati, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 brins d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poisson au curry
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Saumon au fenouil
40min
Osso-buco de lotte
45min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Blanquette de cabillaud
55min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min