Risotto de crozets aux champignons et au lard

Risotto de crozets aux champignons et au lard

2.0 102 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g de cantal vieux, en cubes
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g de lard fumé, en tranches fines coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de champignons bruns, frais coupé en tranches
  • 300 g de pâtes sèches type crozets
  • 200 g d'eau
  • sel
  • poivre moulu
  • 100 g de vin blanc sec
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 461.8 mg
Eiwitten 18.1 g
Calorieën 2369.6 kJ / 566.4 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 60.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...