Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.3 mg
Alternatieve recepten
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto au vin rouge
45 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min