Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 λεπτ.
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 λεπτ.
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Gratin de crozets au jambon
1ωρ.
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto aux cèpes
30 λεπτ.
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 λεπτ.
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min