Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.3 mg
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Risotto à la saucisse et à la trévise
35 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min